Ons Verhaal

VeranderTalent is opgericht door Miranda Cornelissen en Willeke Versluis. Ons aanstekelijke enthousiasme, oog voor de mens en drive voor resultaat zetten wij graag in om de ambities en veranderingen van organisaties te realiseren. Met de combinatie van denken en doen hebben we binnen diverse organisaties veel impactvolle veranderingen mogen implementeren. Wij zijn er van overtuigd dat mensen het verschil maken in verandertrajecten. In onze aanpak hebben wij hier daarom specifiek aandacht voor en dit maakt ons werk ook zo bijzonder en leuk!

Miranda Cornelissen

Verandertalent | Mede-eigenaar

Miranda heeft ruim 20 jaar ervaring als senior (change) manager. Van strategie tot executie, richting bedenken en daarna vooral ook realiseren. Ze heeft oog voor talent en haalt graag het beste uit mensen zodat zij in hun kracht komen te staan. Gemotiveerd om organisaties en mensen te laten groeien. Met oog voor de omgeving, een positieve blik en samenwerkend met een team realiseert zij strategische veranderingen. Haar missie: “Met heel veel plezier werken met mensen en het optimaal benutten van kennis en kwaliteiten zodat je samen tot de beste resultaten komt”.

Willeke Versluis

Verandertalent | Mede-eigenaar

Met veel enthousiasme begeleidt Willeke al ruim 15 jaar verandertrajecten vanuit diverse rollen, van strategische veranderprogramma’s tot kleinschalige experimenten. Op energieke wijze neemt zij mensen mee op reis, met de strategische doelen en ambities aan de horizon én oog voor dagelijkse praktijk en de onderstroom. Door mensen te verbinden ontstaat er beweging en worden resultaten zichtbaar. Willeke heeft een hands-on mentaliteit en stroopt graag de mouwen op, ook als het even tegen zit, dan bespreekt ze wat er nodig is om samen verder te komen.

Nu kijken wij er naar uit om onze kennis, ervaring en enthousiasme ook voor andere organisaties in te zetten!